Inrichting

Met meer dan 40 jaar ervaring in de woonbranche is Visscher Wonen een betrouwbare partner op het gebied van wooninrichting. Wij adviseren op het gebied van meubelen, vloeren en raamdecoratie, vaak tijdens het eerste bezoek in onze showroom. Maar er zijn meer manieren om van ons advies gebruik te maken, op vrijblijvende basis!

Advies aan huis
Voor klanten die net wat meer advies wensen maken wij graag extra tijd vrij. We komen bij de klant thuis op bezoek, om de bestaande inrichting te bekijken. Ook nemen we dan diverse tapijt- en gordijnstalen of meubelen mee om zo kleuren te bepalen bij de bestaande inrichting of andere ideeën qua inrichting voor te stellen.

Hierbij maken we ook regelmatig gebruik van een interieurstylist, waarbij met tekeningen en plattegronden de ideeën en plannen worden gevisualiseerd voor de klant.

Meten is weten
Wanneer de klant zijn keuze heeft gemaakt, in de showroom of wanneer wij op bezoek zijn geweest, maken we een afspraak voor het inmeten van een woonkamer, keuken of gehele woning voor de vloer. Aan de hand van de maten wordt er een offerte uitgewerkt. Dit is uiteraard altijd geheel vrijblijvend en wij zorgen ervoor dat de klant vooraf precies weet waar hij of zij aan toe is.

De nieuwe inrichting
Als laatste onderdeel van dit traject is de bezorging of het leggen van de vloer. De woningstoffering en het bezorgen van meubelen doen wij allemaal zelf. Alleen wanneer het een groter project betreft, nemen we extra handen in dienst. Hiervoor werken we altijd met dezelfde mensen samen, om de kwaliteit te garanderen.

Verwijderen oude vloeren
Wanneer wij in een bestaande situatie eerst alle oude vloeren moeten verwijderen en afvoeren plannen we een ochtend of middag hier voor in. Het verwijderen en afvoeren van vloeren wordt in een offerte altijd als stelpost opgenomen, zodat de klant dit kan overwegen aan de hand van het budget. Alles afhankelijk van wat de klant wil, of dit nu particulier of een project betreft. Wij kunnen alles verzorgen maar ook bepaalde dingen aan klant over laten als deze kosten wil besparen.

Binnen een dag nieuw tapijt
Een woonkamertapijt leggen wij in een halve dag. Hierdoor kan de klant dezelfde dag de woonkamer weer inrichten op het nieuwe tapijt. Wanneer hier ook nieuw ondertapijt of ondervloerplaten onder moeten kan het een uurtje langer duren. Hierbij uitgezonderd de laminaatvloer, waar bij het plaatsen meer tijd voor nodig is.

Met een grote woonkamer zijn we een dag bezig. Hier wordt vaak gezaagd en bij deuren zullen planken exact om een deurpost moeten passen. Voor het afwerken van de vloer met platte plinten of hoge plinten nemen we meer de tijd. Dit is secuur werk, waarvoor we een aparte post op de offerte hebben waarin dit werk staat omschreven.

Bij een grote woonkamer met doorleggen van laminaat in de keuken, afgewerkt met hoge plinten, zijn we een dag bezig met het leggen van de vloer en anderhalve dag voor het afwerken en het plaatsen van alle plinten in verstek. In overleg is het mogelijk om de montage van de plinten zelf te doen.

PVC
Voordat een PVC vloer geplaatst wordt, moet de betonvloer eerst geëgaliseerd worden. Egaliseren betekent dat er een dun laagje van een paar millimeter egaline over de bestaande betonvloer wordt gegoten. Hierdoor ontstaat een spiegelgladde nieuwe vloer waarop de PVC stroken verlijmd gaan worden. Dit is nauwkeurig werk, het kleinste bobbeltje of deukje zie je immers later terug door de vloer.

Egaliseren gebeurt een dag of twee voordat de PVC vloer wordt gelegd. De egaline is dan goed droog en kan dan geschuurd worden. Daarna begint het leggen van de PVC stroken. Voor een grote woonkamer met keuken zijn wij een dag bezig, afhankelijk van de vorm van de ruimtes. Er zijn bepaalde situaties met veel lastige hoekjes waar veel gemeten en gesneden moet worden, hier zit meer verwerkingstijd in.

Een klant weet altijd van te voren wat de kosten zijn voor het verwerken, dit is opgenomen in de offerte. Ook het tijdsbestek is vooraf duidelijk, dit in verband met het herinrichten van de woonkamer of keuken.

Of het nu laminaat, tapijt of een PVC vloer is, er wordt altijd met de klant overlegt hoe lang we bezig zijn en of een kamer leeg dient te zijn voordat wij langskomen en of wij dit verzorgen of dat de klant dit zelf doet. Hierdoor voorkomen we misverstanden achteraf.

Meubelen
Het leveren van meubelen gebeurt altijd door ons zelf of eigen personeel. Meestal door Jan en/of Remco erbij. Wij leveren door heel Nederland, indien gewenst ook in België of Duitsland. Na de levering van een nieuw bankstel maken we regelmatig mee dat een hele woonkamer opnieuw moeten worden ingedeeld. Dit doen wij graag, allemaal in overleg om diverse indelingen te bekijken.

Levertijd
De levertijd van de meubelen is doorgaans acht weken vanaf het moment dat de klant besteld. Elk meubel wordt op basis van de specifieke wensen van de klant besteld. Een verwachte leverweek wordt ook aan de klant doorgegeven via de mail of telefoon. Wanneer een meubel is aangeleverd zullen wij dit nauwkeurig controleren op kleur, maat en op fouten of beschadigingen. Wanneer een meubel is goedgekeurd wordt de klant hierover geïnformeerd en maken wij een bezorgafspraak.

Bezorgen en plaatsen meubels
Het bezorgen gebeurt door ons zelf. Het meubel, de bank of de kast wordt bij de klant in huis bezorgd, dus niet tot de deur. Wij verwijderen alle verpakking en zullen het meubel daar waar nodig nog voorzien van vilt tegen krassen op laminaat of PVC vloeren. Wanneer de klant tevreden is wordt er pas betaald. Dit kan contant, met PIN of op rekening. Dit wordt vooraf overlegd, al bij verkoop in winkel of bij het maken van de bezorgafspraak. Betaling op aanbetaling is niet mogelijk.

© Copyright Visscher Wonen 2021 / powered by iClicks / Optimalisatie zoekmachine
...