Over ons

In 1969 startte Jan Visscher zijn werkzaamheden op het gebied van interieurverzorging, onder de naam Wooncentrum Jan Visscher. Zorgvuldig werd het familiebedrijf opgebouwd, met hier en daar een kleine uitbreiding. In 1995 kwam de volgende stap, met een verbouwing waar ruimte werd gemaakt voor de bouw van een nieuwe showroom van ruim 2000 vierkante meter.

De filosofie van Jan bleef ook na de verbouwing hetzelfde: iedere klant die binnenkomt wordt persoonlijk behandeld en is geen nummertje. Direct contact met Jan, zoon Remco en dochter Bianca is dan ook wat de klant mag verwachten wanneer deze binnenstapt. Ook bij het inmeten, woningstoffering of de bezorging van meubelen heeft de klant ter plaatse contact met Jan of Remco.

Verkoopteam Visscher Wonen

Bianca, Jan en Remco

Met de visie van Jan en de invloed van Remco en Bianca is in 2011 besloten om de bestaande showroom volledig te restylen. Met de gedachte dat Wooncentrum Jan Visscher mee wil gaan met de huidige trends en kleuren is de hele showroom opnieuw ingedeeld. De routing door de showroom is aangepast, de TL-verlichting is compleet vervangen door lampen met spiegels om de meubelen nog beter te kunnen presenteren.

Ook zijn er nieuwe afdelingen voor harde vloeren zoals PVC en laminaat en raamdecoraties zoals vouwgordijnen, rolgordijnen en plissé. Ook de tapijt-en gordijnafdeling heeft een vernieuwde, moderne look gekregen. De diverse meubelstijlen modern, klassiek en lifestyle zijn nu in nieuwe, grotere studio’s gepresenteerd waarbij de woonaccessoires zoals schilderijen, vazen en andere decoraties niet ontbreken.

Deze nieuwe uitstraling gaat gepaard met een nieuw logo, die beter past bij de huidige showroom. Daarbij is besloten om de bedrijfsnaam aan te passen. Met Remco en Bianca erbij is het een echt familiebedrijf geworden en daarom gaat Wooncentrum Jan Visscher nu door het leven als Visscher Wonen.

 

 

Visscher Wonen voorkant gevel winkel

Visscher Wonen

© Copyright Visscher Wonen 2023 / powered by iClicks / Optimalisatie zoekmachine
...