Tapijt

Tapijt geeft een ruimte een luxe en warme uitstraling. Wie een ruimte binnenstapt waar tapijt is toegepast krijgt al gauw een behaaglijk en comfortabel gevoel. Tapijt is verkrijgbaar in vele eigentijdse kleuren, dessins en structuren waardoor het goed te combineren is met de rest van het interieur.

Vloerkleed Bonaparte - Vintage

Bonaparte Chinchilla

In kale ruimten worden leefgeluiden zoals TV, radio of getik van hakken als onaangenaam ervaren. Ook in flats en appartementen zijn de contact- geluiden wel bekend. Door het toepassen van tapijt is dit verleden tijd. Tapijtvezels weerkaatsen het geluid niet, maar absorberen deze. Hoe dikker het tapijt des te groter de geluidsisolatie. Daarnaast isoleert tapijt de warmte heel goed, zeker wanneer tapijt in combinatie met ondertapijt wordt gelegd.

Enkele voordelen van tapijt:

Parade StudioZacht, warm en comfortabel
Geluid en warmte isolerend
Energiebesparend 
Luxe uitstraling
Budgetvriendelijk
Veilig, tapijt is niet glad
Veel mogelijkheden op decoratief vlak

Visscher Wonen heeft een uitgebreide tapijt collectie, waaronder de bekende merken als Parade, Desso, Bonaparte, Belakos, Interfloor, Nouwens Bogaers Woltapijt, Gelasta, Edel en overige merken.

Voor een deskundig advies en een aantrekkelijke prijs bent u bij ons op het juiste adres. Kom eens langs in onze showroom in Staphorst, een kopje koffie staat voor u klaar!

Indien u een offerte wilt aanvragen voor tapijt kunt u onderstaand formulier invullen, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

 

Uw gegevens

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
Emailadres*
Telefoonnummer*

Gewenst tapijt

Fabrikant*
Type*
Afmeting m2*
U wilt de vloer laten leggen*
Heeft u al een offerte ontvangen
Wat is de aangeboden prijs
Uw reactieWe wijzen je op ons privacybeleid.

© Copyright Visscher Wonen 2023 / powered by iClicks / Optimalisatie zoekmachine
...